Besök på Visit Glada Hudik

Idag har jag, Sofie, varit och träffat Emma och Therese på Visit Glada Hudik. Vi på Till Hudiksvall, med vår inflyttningsservice håller nämligen på och samlar ihop lite material till en ny tidning, som del i vår inflyttningsservice. En tidning för alla som är nyinflyttade i Hudiksvall och alla som funderar på att flytta hit. I den processen försöker vi blicka utifrån och hitta de perspektiven som kan göra tidningen till så stor hjälp och nytta som möjligt. Vad vill man veta som alldeles ny i en ny stad? Är du ny i Hudiksvall och vill ge oss input med vad du kanske saknade av nyttig information när du kom hit? Vad saknades? Hör gärna av dig till oss.

Jämsides med oss och vårt tidnings-skapande är också Visit Glada Hudik igång med att ta fram sitt eget besöks-magasin 2018, där de vill inspirera till och lyfta fram fantastiska saker att uppleva här i vårt fina Hudiksvall och Hälsingland.  Som du både kan njuta av när du redan är inflyttad, eller om du besöker Hudiksvall som turist. Vi hoppas såklart att vår inflyttar-tidning med fokus på inflyttare och Visits besöks-magasin med fokus på besöksnäringen, ska komplettera varandra och ge en rik och inspirerande bild av hur livet är här, hur man kan arbeta bo och leva och vad man kan uppleva och göra på sin fritid.

Besöket på Visit gav fina reflektioner, goda skratt, tankar inför det fortsatta arbetet med vår inflyttar-service och ett bra avslut på veckan!

Fortsättning följer…

TillHudiksvall önskar Trevlig Helg

 

Tillbaka