Att hitta en plats för utbyte

Dra gärna nytta av de nätverk som finns. De finns där för att skapa möten mellan människor.

 

Mötesplatser

Propell Innovation Hub är en mötesplats i Hudiksvall för dig som har en idé, uppfinning eller innovation. En plats för roliga startups, nyfikna entrepenörer och spännande individer att samlas och utvecklas. De erbjuder coaching, team- och individutveckling, kontorsplats, ett stort kontaktnät och mycket mer. Läs mer här.

Öppet Hus på näringslivsbolaget

Sista fredagen varje månad bjuder vi in till Öppet Hus hos oss på näringslivsbolaget i Hudiksvall. Då är du varmt välkommen för att nätverka med andra företagare, kolla in våra lokaler, ta del av nyheter och träffa oss som jobbar här. Våra samarbetspartners har en stående inbjudan och deltar i den mån de kan. Läs mer.

Kommunens föreningsliv 

I Hudiksvalls kommuns föreningsregister finns cirka 200 föreningar med olika inriktningar. I föreningsregistret kan du söka efter en specifik förening. Du kan också få information om vilka föreningar som är verksamma inom exempelvis fotoboll eller teater. Sök i föreningsregistret

Är du intresserad av vilka andra typer av mötesplatser som finns i vår kommun? Kontakta oss gärna så kan vi förhoppningsvis tipsa dig om något som passar.

info@hna.se 

0650 - 55 66 20

 

Nätverk

Här finns nätverk som t ex:

Rotary - Vi är engagerade personer som tar aktiv del i samhället genom våra yrkesroller och Rotarys lokala och globala projekt.

Hudiksvalls Affärskvinnor Hudiksvalls Affärskvinnor är en ideell förening för dig som är kvinna och företagare i Hudiksvalls kommun. Vi vänder oss till dig som är intresserad av att utveckla ditt företag och göra fler och bättre affärer, stärka din kompetens och knyta värdefulla kontakter. Vi driver frågor som är angelägna för föreningens medlemmar och deltar aktivt i forum där näringslivet träffas.

Företagarna Hudiksvall Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Mer läsning och fler nätverk.