Det här söker vi

Här presenterar sig några av våra arbetsgivare som aktivt deltar i arbetet med att skapa ökad kännedom om karriärmöjligheter i Hudiksvall och som själva är i behov att rekrytera regelbundet.

Region Gävleborg söker medarbetare till hälso- och sjukvården i Hudiksvall

Visste du att Sveriges modernaste intensivvårdsavdelning finns på sjukhuset i Hudiksvall? I april invigde Region Gävleborg en ny, toppmodern intensivvårdsavdelning som utvecklats genom ett nära samarbete mellan vår personal och arkitekter. De flexibla lokalerna är utrustade med moderna tekniska lösningar som exempelvis e-glas med ljud- och ljusavskiljning. 

På sjukhuset i Hudiksvall har vi även operationsverksamhet inom kirurgi och ortopedi. Här bedrivs gynekologi och obstetrik, specialistverksamhet inom ögon och öron-näsa-hals. Barn- och vuxenpsykiatri och habilitering har också verksamhet i Hudiksvall. Här finns även BB- och förlossningsverksamhet, barn- och ungdomsmottagning samt en barnavdelning. Nu söker vi nya kollegor! Kolla in våra lediga jobb. 

Din Hälsocentral
I Hudiksvall har vi Din hälsocentral i Delsbo/Friggesund, Hudiksvall och Iggesund som är delar av den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vill du jobba för friskare medborgare i alla åldrar, i team där flera kompetenser hjälps åt? Vill du ha en viktig roll i samhället och variation i ditt jobb? Då är vi rätt arbetsgivare för dig! 

Kolla in våra lediga jobb på regiongavleborg.se

http://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/

Monitor är ett expansivt Hudiksvallsföretag med världen som arbetsfällt.

Vi söker alltid dataingenjörer. Vi är även intresserade av personer med bred erfarenhet av affärssystemet MONITOR och som kan tänka sig arbeta som utbildare/konsulter eller arbeta i vår support helpdesk.

Vi tar gärna emot spontanansökningar. Skriv lite om dig själv, bifoga ditt CV och skicka till jobb@monitor.se. Spontanansökningar från personer som har en intressant och passande profil, sparar vi alltid undan och tar med i framtida urvalsprocesser vid lediga platser.

Morgan Persson, VD Monitor

Iggesund Paperboard

Vi står inför en stor generationsväxling i Iggesund, med många som fyller 65 år de närmaste åren. I framtiden kommer vi att behöva medarbetare inom många olika områden som t ex utbildade operatörer för driften, inom underhåll med inriktning el/automation och civilingenjörer med inriktning mot papper och massa. 

I vår verksamhet finns även andra arbetsområden som arbetsmiljö, ekonomi, marknadsföring, inköp och logistik där vi också behöver fylla på med välutbildade medarbetare kontinuerligt.

Eva Thorén, HR-chef Iggesund Paperboard

För att se våra lediga tjänster just nu läs mer här.

Hudiksvalls kommun

Hudiksvalls kommun behöver under de närmaste åren rekrytera många nya medarbetare till våra verksamheter. För att kunna fortsätta leverera välfärdstjänster av bästa kvalitet behöver vi de mest kompetenta medarbetarna. 

Är du vår nästa talang? Är du samhällsbyggare, är du intresserad av ett spännande, utmanande och utvecklande jobb?

Alla som arbetar i Hudiksvalls kommun har Sveriges viktigaste jobb. Vi bidrar alla till samhällsutvecklingen och varje medarbetare oavsett yrke, arbetar för att göra skillnad för våra medborgare. Därför är våra duktiga medarbetare vår främsta tillgång. I kommunen finns mängder av spännande yrken och uppdrag. Det rör sig om allt från ingenjörer, ekonomer och undersköterskor till dietister, samhällsplanerare, jurister och socialsekreterare. 

Därför behövs du.

Vi har legitimerade förskollärare och lärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig. Hos oss ska varje barn och elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för. Därför arbetar vi aktivt med att alla ska kunna läsa i årskurs 1, Matematiklyftet och Entreprenöriellt lärande.

Men för att barn och elever ska utvecklas är våra förskollärare och lärare minst lika viktiga. Därför satsar vi mycket på att erbjuda utvecklingsmöjligheter, som förstelärare exempelvis – även för förskollärare. Det är vi bland de första i Sverige att kunna erbjuda.

Vi fortsätter att skapa en förskola och skola för alla – vill du vara med? 

Maria Larsson, Personalchef Hudiksvalls kommun

Våra lediga tjänster just kan du läsa mer om här.

På sikt söker vi också:

Socionom för chefsroll eller som handläggare - 2-4st inom det närmaste året, plus 2-4st/år inom 5 år.

Sjuksköterskor - 3-4st inom närmaste året, 2-4st/år inom 5 år.

Kvalificerad administratör, högskoleutbildad – 1 inom närmaste året, 1st/år inom 5 år

Arbetsterapeut - 1-2st inom 5 år, Sjukgymnast - 1-2st inom fem år

Kock – 3-4st inom närmaste året, 2-4st/år inom 5 år

Undersköterska/Habiliteringspersonal m.m. – 50 st inom närmaste året, 50-75st/år inom 5 år

VA-projektör – direkt, Elingenjör fastighet – 1 st inom 5 år, VVS-ingenjör – 1 st inom 5 år, Fastighetsingenjör miljö – 1 st inom 5 år, Väg- & vatteningenjör 1 st inom 3 år.