Vi hjälper gärna till...

...att tipsa om arbetsgivare som passar din profil & sprida ditt cv

Genom att vi rör oss i det lokala arbetslivet, vill se ökad inflyttning och gillar kompetens, försöker vi hjälpa till med att skapa möten mellan de som är intresserade och arbetsgivare.

…genom att vi publicerar lediga jobb på Kompetens Hudiksvall på LinkedIn

Kompetens Hudiksvall är en nätverksgrupp med syfte att:

  • Ge möjlighet för människor med anknytning till Hudiksvall att visa upp sin kompetens och göra sig synliga för arbetsgivare. 

  • Möjliggöra för arbetsgivare att hitta kompetens i Hudiksvall. 

  • Tillhandahålla ett forum där deltagarna kan diskutera arbetsrelaterade frågor, tipsa om lediga jobb eller leta efter framtida medarbetare.

Följ gärna gruppen Kompetens Hudiksvall!

...att skapa en tidig kontakt med Arbetsförmedlingen lokalt

Vi har ett bra samarbete med Arbetsförmedlingen i Hudiksvall. Du kan redan innan en flytt få en kontaktperson hos dem via oss. Vi vidarebefordrar ditt cv och berättar att du är på jakt efter ett nytt jobb inför en flytt.

platsbanken.se

platstorget.se

…med medflyttarservice om din partner fått jobb i Hudiksvall

Vi vet hur viktigt det är att det löser sig bra för hela familjen vid en flytt till en ny ort. Vi försöker därför hjälpa till så mycket vi kan i dessa situationer. Vi har ett antal arbetsgivare som aktivt samarbetar med oss och som gärna tittar på ansökningar från medflyttare för att utvärdera möjligheter till anställning.

Informera gärna den arbetsgivare som anställt en av er att kontakta oss så försöker vi hjälpa till efter bästa förmåga vad gäller den medflyttande.